Volgend jaar weer met Thalys naar Disneyland Paris

Kort na het uitbreken van corona in Europa stopte Thalys in maart 2020 met het treinverkeer tussen Nederland en Disneyland Paris. Bijna twee jaar na dit besluit gaan de treinen weer rijden. Tenminste, als de nieuwe varianten van corona geen roet in het eten gooien.

Het is nog niet bekend wanneer het weer mogelijk is om tickets te bestellen. Wel zullen deze tickets, vanwege de onzekerheden rondom corona, flexibel zijn. Thalys hanteert hiervoor twee mogelijkheden. De eerste optie is het omruilen van het ticket voor een andere treinreis. Eventueel betaal je hierbij alleen de meerkosten als de andere treinreis duurder is dan je originele ticket. De tweede optie maakt het mogelijk om het bedrag van de treinreis terug te vragen. Op dit moment is nog niet duidelijk welke voorwaarden op de tickets naar Disneyland Paris van toepassing zullen zijn.

Dat Thalys precies rond deze tijd het treinverkeer wil hervatten is natuurlijk niet vreemd. Vanaf 6 maart 2022 start Disneyland Paris met de viering van haar dertigste verjaardag. De website van Thalys is daarop ook al afgestemd.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Jij bepaald je eigen bestemming en daar heb je geen magie voor nodig. Er zijn helaas ook geen magische oplossingen voor je problemen.

— Merida