Thalys

Binnenkort rechtstreeks naar Disneyland

De lancering van de nieuwe rechtstreekse Thalys naar Disneyland® Parijs komt dichterbij. Op 31 maart stopt de allereerste rode trein pal voor de deur van het magische park. Vanaf dan is het weer mogelijk om vanuit Nederland rechtstreeks naar Disneyland Paris te reizen. Je komt aan op het treinstation Marne-la-Vallée Chessy dat recht voor de ingang van de Disney Parken ligt.(

Speciaal voor de lancering van de nieuwe lijn rijdt er een unieke Thalys met Disneyland versiering

Goed om te weten:

  • De rechtstreekse treinen rijden vanaf Amsterdam, Schiphol, Rotterdam en Antwerpen naar station Marne-la-Vallée Chessy.
  • Vanaf Amsterdam sta je al in 3 uur en 41 minuten bij de ingang van Disneyland en vanuit Rotterdam in slechts 3 uur en 2 minuten.
  • Bij de start zijn er twee vertrektijden vanuit Nederland: 7:58 en 15:58 uur. De vertrektijden vanuit Frankrijk naar Nederland zijn: 11:59 en 19:58 uur.
  • Reizen kan in drie klassen. De goedkoopste klasse is al beschikbaar vanaf € 35,- per enkele reis. De luxere klasse kost € 62,- per enkele reis. Kies je de meest luxe variant dan kost je dat € 189,- per enkele reis.
  • Kinderen t/m 3 jaar reizen altijd gratis wanneer je ze op schoot meeneemt. Met het KID-ticket is het mogelijk om ook voor hen een zitplaats te reserveren. Voor kinderen t/m 12 jaar zijn tickets beschikbaar vanaf € 15,-.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Ohana betekent familie. Familie betekent dat niemand wordt vergeten of achter blijft.

— Stitch