RunDisney 2017

Ronde 2 bib’s aangekondigd!

Zoals eerder aangekondigd komt er nog een gebruikelijke tweede verkoopronde voor de losse startbewijzen. En die is vandaag aangekondigd! Viste je de eerste ronde achter het net? Of heb je je bedacht en wil je toch nog een extra afstand lopen of misschien wel een andere afstand, dan is dat echt je laatste kans. In deze ronde gaan de allerlaatste startbewijzen in de verkoop. Geen ticket? Dan zal je uit moeten kijken naar de volgende editie.

Zorg dus dat je klaar zit! De laatste verkoopronde start dinsdag 18 juni 2019 om 16:00 uur.

Omruilen
Het ruilen van je startbewijzen is overigens niet mogelijk. Ook het doorverkopen van je startbewijs is officieel niet mogelijk. Op internet zijn diverse manieren te vinden waarop dit wel kan. Echter; ontdekt de organisatie dat er sprake is van een ruiling dan is de kans groot dat je wordt gediskwalificeerd.

Wachtlijst
Een vraag die we ook regelmatig voorbij zien komen is of het mogelijk is om op een wachtlijst te komen voor afstanden die zijn uitverkocht. Helaas is dat niet mogelijk. RunDisney houdt geen wachtlijst bij.

Kortingen
Om teleurstelling te voorkomen: je krijgt geen korting op losse startbewijzen. Alleen op arrangementen (dat is verblijf en startbewijs) wordt door Disney korting gegeven als je in het bezit bent van een jaarpas.

Reserveren
Je kunt reserveren via de website van RunDisney France of via de boekingslijn van RunDisney France: 0900-0654 of de reguliere boekingslijn van Disneyland Paris: 0900 34 76 39 65. 
Boeken kan ook via een hardlooppartner van Disneyland Paris. Voor Nederland en België is de enige officiële partner Loopreizen. Bezoek hun website: Loopreizen Nederland of Loopreizen België. Er zijn ook andere partijen die reserveringen voor RunDisney aanbieden. Dit zijn veelal wederverkopers. Wij adviseren alleen via de officiële kanalen startbewijzen aan te schaffen.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Disneyland zal nooit klaar zijn. Het zal blijven groeien zolang er verbeelding in de wereld bestaat.

— Walt Disney