RunDisney 2017

Registratie RunDisney 2019 open

Vandaag is RunDisney France begonnen met het verzenden van de uitnodigingen om de inschrijving af te ronden. Na het boeken van je arrangement of losse startnummers is het registratieproces de laatste stap naar het Magic Run Weekend in september.

Hoe werkt het registratieproces
Om je registratie af te ronden volg je de link die in je uitnodiging staat of je gaat naar je persoonlijke inlogpagina op de website van RunDisney France.
De registratie wordt gedaan door de “Party Leader” die de gegevens voor alle lopers in moet vullen. Dit kan overigens in meerdere delen gedaan worden. Je kunt dus eerst je eigen gegevens invullen en op een later moment de gegevens invullen van andere lopers.

Als je de registratie invult voor andere hardlopers in je groep is het handig om de volgende gegevens al vast te verzamelen:

  • Persoonsgegevens van de loper (naam, geboortedatum, postcode, woonplaats, telefoonnummer).
  • Kledingmaat voor de t-shirts. Let op; in seizoen 2017 en 2018 werd door vooral vrouwen aangegeven dat de t-shirts nogal klein vielen. Het is lastig in te schatten of dat dit jaar wederom het geval is. Voor de zekerheid kun je deze tabel gebruiken. Overigens was ruilen op de Expo beperkt mogelijk.
    Een tweede let op; je kunt nu kiezen uit de maten van zowel mannen als vrouwen. Er zit degelijk verschil in pasvorm. Ik kwam er pas na registratie achter dat ik M (Woman) had aangevinkt (kennelijk de eerste in de lijst) en ben nu in afwachting van een wijzigingsverzoek via e-mail.
  • Contactgegevens in geval van nood (naam en telefoonnummer) van iemand die bereikbaar is in noodgevallen.

Mindervalide deelnemers
Tijdens de registratie is er ook een specifiek gedeelte voor mindervalide deelnemers. Hier kan aangegeven worden of er wordt deelgenomen met een rolstoel en of er specifieke bijzonderheden zijn waar rekening mee moet worden gehouden. Deelname is alleen toegestaan met gecertificeerde rolstoelen conform de IPC-standaard.

Vrijwaringen en medische verklaring
In de laatste stap moet je aangeven dat je bekend met de reglementen, moet je Disney vrijwaren van eventuele schadelijke gevolgen en instemmen met het laten verrichten van alle medische handelingen bij een onverhoopte medische noodsituatie.
Als je deelneemt aan een Challenges of alleen de halve marathon loopt dan moet je tijdens deze stap je medische verklaring uploaden. Zorg dus dat je deze paraat hebt op je PC als het formulier invult.

Neem je geen deel aan de Challenges of halve marathon dan is nu je registratie compleet en ben je, op je training na, gereed voor RunDisney 2019!

Als je je een medische verklaring hebt toegevoegd dan wordt je registratie tijdelijk vastgehouden in afwachting van validatie van je medische verklaring. Dit duurt enkele dagen tot ongeveer een week afhankelijk van de drukte. Je krijgt via e-mail een bevestiging wanneer je medische verklaring is goedgekeurd.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Ik hoop dat we één ding niet uit het oog verliezen: dat het allemaal begonnen is met een muis.

— Walt Disney