RunDisney France 2016 Medals

Medailles 2016 bekend!

In minder dan 80 dagen zullen veel gelukkige hardlopers deelnemen aan het eerste Disneyland® Parijs – Val d’Europe Halve Marathonweekend. Hun beloning bij de finish?

  • A: Een onvergetelijke ervaring!
  • B: Een medaille met een uniek ontwerp!
RunDisney 2016 Medailles
De line-up van de medailles voor RunDisney France 2016. Van links naar rechts: medailles voor de Kids Run, 5K, Halve Marathon en de Castle to Castle Challenge.

Wat maakt het ontwerp van een Disney-medaille zo bijzonder? Het is de aandacht voor detail waardoor het zowel een collector’s item als een magische herinnering is. Deze exclusieve en unieke creaties vangen de essentie van elke Disney-race. Ze maken de ervaring nog uitzonderlijker en zijn een integraal onderdeel van de Disney-wedstrijden.

Creaties in het meervoud omdat ja, er zal geen enkele medaille voor deze eerste editie zijn. Tel niet minder dan 4 verschillende decoraties om te winnen, afhankelijk van de uitdaging die iedereen heeft gesteld. Wat geeft veel, veel moed om de hele afstand te lopen. Omdat ja, alle, absoluut alle deelnemers die de finishlijn zullen passeren met hun medaille met de kleuren van Disneyland Parijs vertrekken. Dat is ook Disney magie.

Hier zijn ze (klik op de afbeelding voor een grotere versie):

Medaille voor de Disneyland Paris – Halve Marathon van Val d’Europe (25 september 2016)

Om de allereerste editie te vieren eert de halve marathon-medaille Mickey Mouse. Op de gouden medaille zien we het Kasteel van Doornroosje, gedecoreerd met de Franse lelie. Op de medaille is het jaartal 2016 afgebeeld en een extra banner met de tekst “Inaugural”.

De 5 km-medaille van Disneyland Paris (24 september 2016)

Een medaille met geheime ingrediënten van chef-kok Rémy! De trotse held van Ratatouille staat in de schijnwerpers van de medaille van de eerste 5 km van Disneyland Paris.De Kids Racesmedaille (24 september 2016)

Voor de jongste lopers van het weekend vinden we Mickey helemaal in kleur en in topvorm! De ideale beloning voor kleine deelnemers aan de speciale Disney-run voor kinderen.De uitdaging: “Castle to Castle”

Voor de internationale hardlopers is er de mogelijkheid om een medaille te verdienen voor de “Castle to Castle”-uitdaging.
Voor deze uitdaging moet een combinatie gelopen worden van een race in de Verenigde Staten, in Disneyland Resort (California) of Walt Disney World (Florida), en de race in Disneyland Paris. Beide races moeten gelopen zijn in 2016.

Het is de meest rijkelijk gedecoreerde medaille van de gehele serie. Het goud is duidelijk aanwezig, met emaille gekleurde delen. De medaille toont het iconische kasteel van Disneyland Paris en de nationale vlaggen van de Verenigde Staten en Frankrijk.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Ik hoop dat we één ding niet uit het oog verliezen: dat het allemaal begonnen is met een muis.

— Walt Disney