Main Street USA

Losse bibs Princess Run verkrijgbaar

Vandaag zijn de losse startbewijzen (“bibs”) in de verkoop gegaan. Dit zijn je opties!

Reserveren
Je kunt reserveren via de website van RunDisney France of via de boekingslijn van RunDisney France: 0900-0654 of de reguliere boekingslijn van Disneyland Paris: 0900 34 76 39 65. 
Boeken kan ook via een hardlooppartner van Disneyland Paris. Voor Nederland en België is de enige officiële partner Loopreizen. Bezoek hun website: Loopreizen Nederland of Loopreizen België. Er zijn ook andere partijen die reserveringen voor RunDisney aanbieden. Dit zijn veelal wederverkopers. Wij adviseren alleen via de officiële kanalen startbewijzen aan te schaffen.

De Princess Run heeft ook een eigen website waar je de startbewijzen kunt bestellen: https://book-princessrun.disneylandparis.com/en_gb

Prijzen
De prijzen voor de losse startbewijzen zijn:

 • Kids Race: € 16,-
 • 5K: € 43,-
 • 8K: € 52,-
 • Cinderella Challenge (5+8=13K): € 108,-

PhotoPass
Via de website (en via de reserveringslijn) kun je ook de PhotoPass bestellen. Let er op dat je voor de Princess Run een aparte PhotoPass nodig hebt. Heb je dus al een PhotoPass vanuit de parken of via je jaarpas dan is deze niet bruikbaar voor foto’s van de Princess Run.

 • PhotoPass Just Run: € 29,-
  Geldig voor 1 startnummer gedurende de Princess Run.
 • PhotoPass Multi-Run: € 45,-
  Geldig voor 3 startnummers gedurende de Princess Run.
 • PhotoPass Run+Parks: € 79,-
  Geldig voor 3 startnummers gedurende de Princess Run en foto’s in de parken gemaakt in de periode vanaf 8 tot 18 mei 2020.

Boek je via de website dan betaal je per boeking € 2,50 administratiekosten.

Merchandise
De merchandise is nog niet beschikbaar via de website. Er is nog geen informatie bekend wanneer deze beschikbaar komt voor pre-order. De Princess Run zou ook een eigen Expo moeten krijgen en wel op vrijdag 8 mei 2020.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Jij bepaald je eigen bestemming en daar heb je geen magie voor nodig. Er zijn helaas ook geen magische oplossingen voor je problemen.

— Merida