Koude douche bij wave 2 – Update

De aangekondige verkoop van de laatste startnummers is vanmiddag in het water gevallen. De verkoop stond gepland om te starten om 16:00 uur maar kort na dit tijdstip functioneerde de website niet meer en kregen bezoekers allerlei foutmeldingen te zien. Voor bezoekers die even kort de webshop nog konden raadplegen was er weinig te zien. Alleen startnummers voor de halve marathon waren beschikbaar en alle andere afstanden en challenges waren uitverkocht.

Rond 17:30 uur werd de website weer beschikbaar. Niet alle afstanden bleken meer beschikbaar. Zo zijn de losse afstanden 5 en 10 KM definitief uitverkocht. Ook de 36K Challenge is niet meer verkrijgbaar.

Merchandise
Vanmiddag zagen we al het eerste beeld van de merchandise:

Preview Merchandise RunDisney France 2019
Preview Merchandise RunDisney France 2019

Verder toont de afbeelding twee tassen van de Parijse ontwerpster Barbara Rihl. Zij maakt sinds 2017 al een aparte lijn van haar kenmerkende accessoires voor Disneyland Paris.

De pins zijn weinig vernieuwend en tonen zoals de afgelopen jaren de medailles als pin. Daarnaast vragen we ons of in hoeverre de tassen bij een evenement als RunDisney past. Hoewel dit een prima aanvulling is voor de fashionistas die graag shoppen bij Disney Fashion in Disney Village past het niet echt bij een hardloopevenement zoals RunDisney.
In de merchandise verwachten hardlopers specifieke accessoires. Er valt meer te denken aan bidons en hardloopshirts. Of, zoals tot voor kort werd gedaan in onze Amerikaanse zusterparken; hardloopschoenen. Daar bracht New Balance een specifieke Disney-lijn uit. In ieder geval hopen we dat Disney dit jaar meer voor ons in petto heeft en een nog interessantere Expo neer kan zetten.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Al onze dromen kunnen uitkomen – als we de moed hebben om ze na te jagen.

— Pat Williams