Insidears First Anniversary

Insidears over RunDisney

Vrijdag 12 april organiseerde Disney een speciale bijeenkomst voor leden van Insidears, een besloten club van digitale ambassadeurs van Disneyland Paris. Tijdens de bijeenkomst is gesproken over het de evenementen van het komende seizoen en zijn nieuwe voedingsproducten en merchandise getoond.

Tijdens het avondvullende programma waren wij natuurlijk vooral geïnteresseerd in RunDisney France 2019. We hadden de stiekeme hoop dat er misschien wel meer informatie over het thema gedeeld zou worden. Tot op heden is er niet meer bekend dan dat het thema Adventures is.

Daniel Delcourt tijdens Insidears.

Daniel Delcourt, Chief Operation Officer bij Disneyland Paris, sprak over RunDisney: “RunDisney wordt georganiseerd over 3 dagen, van 19 tot 22 september. Het thema van dit jaar is avontuur. Dat betekent nieuwe, verfrissende avonturen bij RunDisney. Het is een avontuur, ook wat creativiteit betreft. Dit weekend is ook bijzonder voor onze Cast Members. Zij zullen er ook nu weer zijn, in elke hoek van het park, om de hardlopers te motiveren. Dat is echt iets speciaals.

Teleurstellend bleef het daarbij en is er verder niet gesproken over RunDisney. We zullen nog even geduld moeten hebben en hopelijk kunnen we binnenkort meer informatie krijgen over het komende hardloopseizoen in Disneyland Paris.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Weet je wat je moet doen als het leven tegen zit? Gewoon blijven zwemmen!

— Dory