RunDisney 2019 - Medaille 21K

De medailles van RunDisney 2019

Ein-de-lijk, ze zijn er! Dit is het moment waar je naar uitkijkt als je je eenmaal hebt ingeschreven voor RunDisney. Vandaag heeft RunDisney de medailles getoond in een een GIF-je van een ruime halve minuut. Om ze op je gemak te kunnen bewonderen tonen we ze hieronder in al hun glorie.

Kids Run

De medaille van 2019 staat in het teken van Peter Pan en Tinker Bell.

5K

De medaille van 2019 staat in het teken van dé live action movie van dit jaar: de Lion King! We hadden er zo op gehoopt en voor de meest toegankelijke race van dit jaar is hij dan ook daar. De klassieke scene uit de Lion King: de vertoning van Simba!

10K

De medaille van 2019 lijkt een eerbetoon aan het Princess Half Marathon Weekend in Amerika. De gouden lokken van Rapunzel vormen een mooi contrast tegen het twinkelende paarse emaille.

21K – Halve Marathon

De koningsloop en langste afstand van RunDisney France blijft een beetje bij het klassieke ontwerp. Het kasteel afgebeeld in een ronde cirkel. Nieuw is Minnie dit jaar. Zij vergezeld Mickey op de medaille en zijn beiden in moderne stijl getekend.

RunDisney 2019 - Medaille 21K
RunDisney 2019 – Medaille 21K

31K Challenge

De extra medaille voor lopers van zowel de halve marathon als 10 kilometer wordt versierd door de favorieten uit de tweede grote live action movie van Disney in 2019: Aladdin met zijn slingerende kompaan Abu.

36K Challenge

Voor de extreme lopers die het lukt om alle afstanden in het weekend te lopen komt de Genie uit de lamp. Afgebeeld in het goud en afgewerkt met donkerblauw emaille.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Ik hoop dat we één ding niet uit het oog verliezen: dat het allemaal begonnen is met een muis.

— Walt Disney