Paula Radcliffe met Mickey Mouse

Bereid je voor met Paula Radcliffe

We tellen af! Nog 155 dagen tot het eerste Disneyland® Parijs – Val d’Europe Halve Marathonweekend. Maak je klaar zoals Paula Radcliffe!

Het eerste Disneyland® Parijs – Halve Marathonweekend Val d’Europe komt eraan! Paula Radcliffe deelt enkele tips voor een geslaagde eerste halve marathon!

Reserveer alvast 23 tot 25 september 2016 in je agenda en goed nieuws voor laatkomers: je kunt nog altijd je arrangementen boeken op run.disneylandparis.fr.

Het is echt een kans, een unieke kans om hier tussen Disney-magie te rennen.

Paula Radcliffe, wereldrecordhouder marathon

Magisch zal het zeker zijn, mede door de aanwezigheid van de Disney-karakters waar we zoveel van houden. Ze zullen aanwezig zijn op het parcours om alle deelnemers aan te moedigen tijdens hun inspanningen.

Eerste editie van de Disneyland Paris – Val d’Europe Halve Marathon – 25 september 2016

De deelnemers aan deze halve marathon worden ondergedompeld in het hart van de Disney-magie, temidden van de twee Disney-parken en in de omgeving van Val d’Europe. Het parcours gaat keert uiteindelijk terug in Disney Village voordat de renners de finishlijn passeren in een feestelijke sfeer. Je ontvangt na de finish je exclusieve medaille voor je deelname aan de eerste halve marathon Disneyland Paris.

5 km van Disneyland Paris – 24 september 2016

Ervaar een magisch familie-avontuur en ren naar het hart van beide Disneyland Paris parken onder aanmoediging van je favoriete Disney-personages. De perfecte race voor beginners, gevorderden, ervaren hardlopers, de jongste (vanaf 5 jaar) en de oudste. Een geweldige familie ervaring!

RunDisney Kids Races – 24 september 2016

Kinderen onder de 12 jaar kunnen deelnemen aan een serie races die speciaal voor hen zijn ontworpen. Ouders kunnen ze ook begeleiden. De race begint met een sprint van 100 m met finishpunten op 200 m en 400 m. De oudere kinderen hebben de mogelijkheid om 1 en 2 km te lopen! Elke deelnemer krijgt de kans om naar huis te gaan met, om zijn nek, zijn eigen medaille van deelname aan de eerste RunDisney Kids Run!

Expo Health en Fitness RunDisney – 22-24 september 2016

Dit is HET verzamelpunt voor alle deelnemers aan dit raceweekend! Het weekend begint hier wanneer je je startnummer afhaalt en de Expo is de enige plek met de officiële merchandising van RunDisney.

Het inauguratie-weekend van de Disneyland® Parijs – Val d’Europe Halve Marathon belooft een onvergetelijke gebeurtenis te worden die je niet mag missen! Trek je sportschoenen aan en bereid je voor om een ​​van de eersten te worden die een magische en onvergetelijke race beleeft in het hart van Disneyland Paris!

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Ohana betekent familie. Familie betekent dat niemand wordt vergeten of achter blijft.

— Stitch