RunDisney 2019 - Brave

Avontuurlijke hint RunDisney 2019

Met een wat geheimzinnig bericht op Twitter brengt Disneyland Paris de geruchtenmolen voor RunDisney 2019 op gang. Vier verschillende afbeeldingen getiteld “Adventures” werden 8 maart online gezet met de tekst:

This year, Disneyland Paris Run Weekend will celebrate all kinds of ADVENTURES! Are you ready?

Achtereenvolgens zien we Brave, Peter Pan, Mickey en Minnie en Baloe op de foto’s. Op Twitter barsten suggesties los, maar tegelijkertijd roept het ook veel vragen op.

Bij de editie 2019 koos RunDisney er voor om een algemeen thema te kiezen, de Villians, met verschillende schurken in de hoofdrol per race. Met 4 races op het programma en 4 afbeeldingen zou het dus kunnen dat elke afbeelding een karakter is in de hoofdrol voor een race. Bijvoorbeeld Baloe voor de Kids Run.

Dat hoeft dan nog niets te zeggen over het algemene thema van de vier races. Nu dit jaar The Lion King veel aandacht krijgt van Disney, met het uitkomen van de nieuwe film en eigen shows in Disneyland Paris, zou het ons niet verbazen als zij een rol spelen in het algemene thema van RunDisney 2019. Vorig jaar werd het thema pas halverwege april bekend gemaakt. Wij denken dus dat er nog wel meer informatie bekend zal worden gemaakt en dit slechts een teaser is.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Het verleden kan pijn doen. Maar zoals ik het zie kun je er voor weg lopen of er van leren.

— Rafiki