Arrangementen met AP-korting voor Princess Run verkrijgbaar

Stilzwijgend is Disney afgelopen woensdag 22 januari gestart met de verkoop van de arrangementen voor de nieuwe Princess Run. Normaal wordt de start vooraf aangekondigd door een mailtje vanuit RunDisney, maar nu is het angstvallig stil gebleven. Zo werden ook wij verrast door de plotselinge start en komen ook wij wat laat met dit nieuws.

De verkoop lijkt goed te lopen want sommige kamervariaties zijn al niet meer verkrijgbaar voor de jaarpashouders. Zo waren bijvoorbeeld de clubkamers in Sequoia Lodge al niet meer verkrijgbaar.

Daarbij werden wij nu al verrast met zeer hoge prijzen. Zo betaalden wij voor 3 overnachtingen in een standaardkamer in Sequoia Lodge al over de 1200,- (2 volwassenen inclusief hardlooparrangement van 171,- en inclusief de AP-korting).

Losse startnummers zouden overigens later in januari beschikbaar moeten komen. Een exacte datum werd ook daarbij niet genoemd.

Bij de Princess Run hanteert Disney dezelfde Photopasses als afgelopen jaar:
Just Run, Multi Run en Run&Parks. De prijzen zijn ook gelijk gebleven.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Jij bepaald je eigen bestemming en daar heb je geen magie voor nodig. Er zijn helaas ook geen magische oplossingen voor je problemen.

— Merida