RunDisney France 2018 - 21K

5K en 36K Challenge uitverkocht

Eén dag nadat de losse startbewijzen in de verkoop zijn gegaan zijn de eerste afstanden al uitverkocht. Voor de 5K en de 36K Challenge zijn geen losse startbewijzen meer te krijgen.

Losse startbewijzen zijn nog wel beschikbaar voor de halve marathon (21K), de 10K en de 31K Challenge (halve marathon + 10K).

Ook voor de Kids Races zijn nog startbewijzen beschikbaar, hoewel de eerste starttijd ook al bijna uitverkocht is. Er zijn nog wel voldoende startbewijzen beschikbaar voor de middageditie.

Wave 2 in juni

De losse startbewijzen komen in fases beschikbaar. 2 april was de eerste wave en de volgende staat gepland op 18 juni 2019. Wilde je nu een startbewijs voor de 5K maar was je net te laat? Zorg dan dat je op 18 juni 2019 er als de kippen bij bent!

Reserveren

Reserveren kan via de website van RunDisney France of via de boekingslijn van RunDisney France: 0900-0654 of de reguliere boekingslijn van Disneyland Paris: 0900 34 76 39 65.
Boeken kan ook via een hardlooppartner van Disneyland Paris. Voor Nederland en België is de enige officiële partner Loopreizen. Bezoek hun website: Loopreizen Nederland of Loopreizen België. Er zijn ook andere partijen die reserveringen voor RunDisney aanbieden. Dit zijn veelal wederverkopers. Wij adviseren alleen via de officiële kanalen startbewijzen aan te schaffen.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Ohana betekent familie. Familie betekent dat niemand wordt vergeten of achter blijft.

— Stitch