Geen wintertenen met HappySocks

Deze herfst en winter hoef je geen wintertenen te hebben dankzij een nieuwe serie die HappySocks uitbrengt. Het kan bijna niet anders dat je het merk al kent van alle kleurrijke en fleurige sokken waar het merk om bekend staat. Nu is er speciaal een

Disney en Happy Socks bundelen hun krachten om de geboorte van de popcultuur te vieren; te beginnen met het meest iconische karakter van Disney: Mickey Mouse. Deze geanimeerde collectie, die zich afspeelt in de jaren ’80, nodigt je uit om je unieke persoonlijkheid te laten zien.

www.happysocks.com/nl/disney

De serie komt uit met drie collectors boxen en zeven losse paren voor volwassenen. Ook de kleintjes worden niet vergeten. Speciaal voor kinderen zijn er twee boxen en eveneens zeven losse paren.

Qua stijl zouden de sokken niet misstaan hebben als merchandise voor de Mickey 90 Mouse Party in 2018.

Goedkoop zijn de sokken overigens niet. Het goedkoopst ben je uit met een paar kindersokjes voor 8,95 euro. Een paar sokken voor volwassen kost je 13,95 euro. Ga je voor de boxen dan koop je de kleinste box voor 24,95 met daarin twee paar sokken.

Nieuwsgierig naar de rest van de sokken of direct bestellen? Ga dan naar de officiële site van Happy Socks: https://www.happysocks.com/nl/disney

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Disneyland zal nooit klaar zijn. Het zal blijven groeien zolang er verbeelding in de wereld bestaat.

— Walt Disney