De beste Lion King merchandise

De Lion King is eindelijk in premiere gegaan en om ons heen lezen we veel lovende woorden over de live action movie van Disney. Wij hebben ‘m nog niet gezien, maar om toch het enthousiasme al vast aan te wakkeren zijn we op zoek gegaan naar de beste merchandise van de Lion King!

AdBlocker?

Als je gebruik maakt van een AdBlocker (zoals AdBlock+) dan zie je misschien niet alles op deze pagina. Geen zorgen. We tonen nergens op onze website advertenties, maar de inhoud op deze pagina kan door je AdBlocker als advertenties herkent worden omdat ze linken naar de website van Bol.com, een van de grootste en betrouwbaarste online winkels in Nederland. Als je alleen deze pagina whitelist in je AdBlocker kun je gewoon alles op deze pagina zien.

Als we de eerste berichten horen dan is de remake van de Lion King een zekere hit. Het eerste wat je dus wilt is de film in bezit krijgen. Niks streamen, gewoon op DVD of BluRay. Ze zijn nu al te reserveren!

Misschien wat ouderwets, maar zeg nu eerlijk, boeken zijn toch ook heerlijk? Wanneer je zin hebt, onderweg naar school of werk, lui op de bank, in de zon in de tuin, op je gemak een boek doorbladeren. Er zijn al een paar mooie boeken te verkrijgen en er komen er nog meer aan. Bijvoorbeeld een behind-the-scenes. Altijd erg tof om achter de schermen mee te krijgen en net wat meer te weten te komen.

Houd je meer muziek? Ook de officiële soundtracks kun je al bestellen.

Of verzamel je Funko? Yes! Maak je verzameling compleet met de Lion King figures. Here they are!

Vertel, wat hebben we gemist? We maken de lijst graag compleet!

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Het verleden kan pijn doen. Maar zoals ik het zie kun je er voor weg lopen of er van leren.

— Rafiki