Marvel Superhelden Zomer

Marvel Superhelden Seizoen 2019

Deze lente komen Captain Marvel en Groot voor het eerst naar Marvel Superhelden Seizoen in Disneyland Paris. Dit seizoen is te zien van 23 maart tot en met 16 juni 2019 en start tussen de releases van de nieuwe Marvel actiefilms Captain Marvel en Avengers: Endgame. Marvel Superhelden Seizoen nodigt iedereen uit voor een onvergetelijk avontuur met de legendarische Marvel Superhelden zoals Spider-Man, Captain America, Black Panther, Iron Man, Thor, Black Widow, Guardians of the Galaxy, Captain Marvel en Groot.

STARK EXPO: MAKE WAY FOR A BETTER TOMORROW! MET CAPTAIN MARVEL
Na haar filmdebuut op 6 maart 2019 zal Captain Marvel voor het eerst te zien zijn in het Walt Disney Studios Park tijdens de show Stark Expo: Make Way for a Better Tomorrow.
Tony Stark presenteert de nieuwste versie van zijn revolutionaire uitvinding – een ‘Arc Reactor’ die groene energie opwekt – onder het toeziend oog van Black Widow. Zij moeten oppassen voor Loki, want hij is misschien in de buurt met een andere dreiging. Spider-Man, Thor en Captain Marvel gaan de strijd aan om de angstaanjagende bedrieger Loki te verslaan. Deze spannende show is meerdere keren per dag te zien aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.

Stark Expo

MARVEL: SUPER HEROES UNITED
Tijdens de spectaculaire show Marvel: Super Heroes United verzamelen de Superhelden zich om tegen Thanos te vechten. Deze 20 minuten durende show met vernieuwde special effects brengt iconische figuren uit het Marvel-universum samen, waaronder Thor, Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther en Spider-Man. In Studio Theater in het Walt Disney Studios Park bevinden de gasten zich in het hart van deze spannende missie en beleven zij het verhaal dat zich rondom hen afspeelt als nooit tevoren.

Marvel Super Heroes United
Marvel Super Heroes United

GUARDIANS OF THE GALAXY: AWESOME DANCE-OFF
Met Guardians of the Galaxy: Awesome Dance-Off worden bezoekers uitgenodigd om de Guardians te helpen in hun groovy ontsnappingsmissie en samen te swingen op het ritme van de beste liedjes uit de saga. Voor het eerst dit jaar maakt Groot deel uit van het team! Deze show zal meerdere keren per dag plaatsvinden op Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park.

EN EEN HEROISCHE ONTMOETING: CAPTAIN AMERICA
Tijdens een epische ontmoeting met Captain America kunnen gasten leren van de beste om zich voor te bereiden op hun volgende missie.

MEER MARVEL IN DISNEYLAND PARIS
Dit seizoen kun je jezelf laten veranderen in je favoriete held met het schminken van je gezicht. En met de exclusieve merchandise kun je een stukje actie mee naar huis nemen.

Dit is slechts het begin van een groeiende Marvel-aanwezigheid in het Disneyland Paris. Toekomstige uitbreidingsplannen voor het Walt Disney Studios Park omvatten drie nieuwe gebieden die zijn gebaseerd op Marvel, Frozen en Star Wars, met nieuwe attracties en live-entertainment. Ook zal Disney’s Hotel New York binnenkort opnieuw worden geopend als Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, het eerste Disney Hotel dat de spannende wereld van The Avengers presenteert.

Marvel Superhelden Seizoen is een niet te missen ervaring voor alle leeftijden en exclusief in Disneyland Paris van 23 maart tot en met 16 juni 2019.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Jij bepaald je eigen bestemming en daar heb je geen magie voor nodig. Er zijn helaas ook geen magische oplossingen voor je problemen.

— Merida