Halloween Festival 2019

Halloween Festival 2019

Van 28 september tot en met 3 november 2019

De Disney Schurken nemen van 28 september tot en met 3 november 2019 Disneyland Paris over tijdens Disney’s Halloween Festival. Dit jaar worden zij vergezeld door Ursula, de boze zeeheks uit De Kleine Zeemeermin. Daarnaast komt er een nieuwe show, zijn er twee vernieuwde, spannende attracties en bezorgen Mickey en zijn vrienden de gasten van de Disneyland Paris een vreselijk verschrikkelijk leuke Halloween.

Een nieuwe show met de Disney Schurken
Tijdens het Halloween seizoen hebben de Disney Schurken altijd een aantal verrassingen in petto. Dit jaar wordt de schurkenbende vergezeld door de boze zee heks Ursula uit De Kleine Zeemeermin tijdens een nieuwe show vol schurkenstreken op Royal Castle Stage in het Disneyland Park.

Herfstfeest met Mickey en zijn vrienden
Disney’s Halloween Festival is een groots feest met een gezellige herfstsfeer in Main Street, U.S.A. en Frontierland in het Disneyland Park. Grijnzende pompoenen, flikkerende lampjes en griezelige geluiden wekken een betoverende sfeer tot laat in de avond.

Mickey en Minnie laten hun ondeugende trucjes zien tijdens de Halloween Cavalcade Mickey’s Halloween Celebration met Donald, zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak, Katrien, de drie kleine biggetjes en vele andere Disney Figuren. De paradewagen Mickey’s Illusion Manor is terug, dit jaar met Mélanie Ravenswood in haar trouwjurk en de geesten van Phantom Manor.

Exclusieve ontmoetingen met de Disney Figuren in Halloween outfits
Disney’s Halloween Festival biedt de gasten van het Disneyland Park exclusieve ontmoetingen met de Disney Figuren, zoals Minnie, Stitch en Max (Goofy’s zoon) en de Kolderkat uit Alice in Wonderland. Zij vieren feest in hun mooiste Halloween-outfits. Maleficent neemt de binnenplaats van het Kasteel van Doornroosje over met haar draakachtige doornenwand.

Twee vernieuwde spannende attracties
Gasten die van een beetje angst houden, kunnen hun hart ophalen bij Phantom Manor in Frontierland in het Disneyland Park. Deze iconische attractie in Disneyland Paris is in het voorjaar heropend na het grootste renovatieproject in zijn geschiedenis. Door middel van een mysterieuze rondleiding worden gasten vanuit elke hoek door geesten verrast.

In het Walt Disney Studios Park kunnen de gasten een nieuwe versie van The Twilight Zone Tower of Terror™ ervaren. De attractie is vanaf het Halloween seizoen vernieuwd met een nog spannendere dimensie en heeft niet één, maar meerdere configuraties. Nu nog is de “val” altijd hetzelfde, maar dit Halloween seizoen is niet elke val meer hetzelfde. Extra spannend!

Snacks
Afgelopen jaren waren er altijd wat kleine snacks. Hopelijk voegt Disney daar dit jaar meer aan toe. Als we kijken naar de Amerikaanse parken dan is het assortiment daar vele malen groter met leuk versierde lekkernijen. Disneyland Paris steekt daar altijd een beetje mager bij af. Genoeg inspiratie bij de buren dus en hopelijk mogen we daar dit jaar voor het eerst een beetje van genieten.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Disneyland zal nooit klaar zijn. Het zal blijven groeien zolang er verbeelding in de wereld bestaat.

— Walt Disney