H2O Zeep in Disneyland Paris

Zeepcrisis in de hotels

Wij als ‘zunige’ Hollanders weten maar al te goed dat je na elk verblijf in één van de Disney Hotels naar huis gaat met een lading zeepjes. Elke dag laad je je toilettas vol in de hoop dat de schoonmaakster weer een verse voorraad bij de wasbak voor je cadeau legt. Des te meer werden wij overvallen door de volgende crisis:

Je leest het goed. Geen befaamde Mickey-zeep meer! In ieder geval niet in Sequoia Lodge, het Disneyland Hotel en Hotel Cheyenne. Het wisselen van de zeep wordt met gemengde gevoelens ontvangen. Hilde legt de schuld bij de CEO Iger van Disney: “Dat is wat je krijgt als je te veel betaald voor FOX.” Veel fans vinden het jammer. “Het is maar zeep, maar het zijn de details die het verschil maken”, schrijft Marco op Twitter.

Dat laatste is zeker waar. Bovendien was het min of meer een traditie en behoorden de zeepjes tot ware collectors items. Herinner je je deze nog?

Zeepjes uit 1995.

Hoe je het ook wend of keert: je eerstvolgende verblijf in Disneyland Paris moet je toch echt op zoek naar souvenirs voor de familie en kom je niet meer weg met de zeepjes van Disneyland Paris!

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Jij bepaald je eigen bestemming en daar heb je geen magie voor nodig. Er zijn helaas ook geen magische oplossingen voor je problemen.

— Merida