Win een overnachting in Disneyland Paris

Winnaar wedstrijd mag overnachten in Disneyland Park

Staat het geluk vaak aan jouw kant? Dan is nu het moment om dat te beproeven. Disneyland Paris heeft een wedstrijd uitgeschreven waar de winnaar een nacht in Disneyland Park mag slapen. Nog nooit eerder in de 27-jarige geschiedenis van het park heeft iemand ooit overnacht in de parken.

De wedstrijd staat in het thema van het nieuwste seizoen, het Lion King & Jungle Festival. De nacht breng je dan dus ook door in een tent in de nabijheid van Indiana Jones in Disneyland Park op 19 of 20 juni 2019. In de jungle is er natuurlijk geen luxueus bad, maar speciaal voor de winnaar is er een badkamer beschikbaar in de het Disneyland Hotel.

Naast de overnachting mag de winnaar iemand meenemen, krijgt hij en zijn gezelschap elk een VIP Fast Pass en toegangsticket voor beide parken, een speciaal dinner in Disneyland Park en exclusieve preview van The Lion King: Rhythms of the Pride Land en The Jungle Book Jive. Zelfs de reis wordt door Disney voor je geregeld.

Om te winnen moet je in maximaal 280 tekens vertellen waarom je mee zou willen doen aan het avontuur “Een nacht in de jungle in Disneyland Paris”. Inzendingen worden door een dubbele jury beoordeeld op:

  • Originaliteit,
  • Overeenkomsten met de wereld van Disneyland Paris,
  • Typologie van het bericht,
  • Kwaliteit van schrijven

Ga naar deze website en vul jouw meest originele slogan in! Meedoen kan tot 10 juni 2019.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Weet je wat je moet doen als het leven tegen zit? Gewoon blijven zwemmen!

— Dory