Concepttekening Marvel themagebied

Werkzaamheden WDS hervat

Na de aankondiging twee weken geleden dat Disneyland Paris gefaseerd weer zal openen, zullen ook de werkzaamheden in Walt Disney Studios deze week hervat worden. Gedurende de pandemie lagen alle werkzaamheden rondom de uitbreiding van Walt Disney Studios stil.

Ook zullen de verbouwingswerkzaamheden in Hotel New York weer doorgaan en zijn er nog diverse andere projecten gaande om de parken in de best vorm te houden.

Ik ben erg blij dat we onze Cast Members, Imagineers en aannemers weer kunnen verwelkomen en dat zij weer verder kunnen werken aan alle spannende nieuwe ervaringen die onze gasten de komende jaren kunnen gaan ervaren.

Natacha Rafalski, President van Disneyland Paris

Tijdens de werkzaamheden moeten de bouwvakkers en cast members zich aan diverse extra regels houden om samen veilig te kunnen werken. Zo zijn het dragen van een gezichtsmasker en het houden van een sociale afstand basisafspraken die gelden op de werkplaatsen.

We zijn dolblij dat we langzaamaan weer kunnen beginnen op de bouwlocaties en dat weer kunnen doen wat we het liefste doen: het creeeren van de Disney magie waar gasten van kunnen genieten. We zijn dankbaar voor de samenwerking met de Franse overheid en het vertrouwen en de flexibiliteit van onze partners.

David Wilson, Site Portfolio Executive – Walt Disney Imagineering Paris

In Walt Disney Studios wordt momenteel gewerkt aan de eerste fase van de uitbreiding van het park. Hierbij wordt gewerkt aan de Avengers Campus (ook wel bekend als Marvel Land), Cars Route 66 Road Trip en de Disney Junior Dream Factory.

De verbouwing van Hotel New York naar het nieuwe thema met Marvel superhelden zal inmiddels in de eindfase zitten. Zo zijn er al foto’s opgedoken waarbij de nieuwe en gigantische kroonluchter is geplaatst. Een openingsdatum is echter nog niet bekend.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Ohana betekent familie. Familie betekent dat niemand wordt vergeten of achter blijft.

— Stitch