Update Hotel New York

Op de D23 Expo 2019 zijn nieuwe beelden onthuld van Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Disney’s Hotel New York bevindt zich midden in een ambitieuze transformatie tot Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, volledig in stijl van een New Yorkse kunstgalerie. Dit weekend heeft Bob Chapek, voorzitter van Disney Parks, Experiences and Products, fans op de D23 Expo 2019 een vooruitblik gegeven op wat er komende zomer aankomt.

Er zijn straks meer dan 300 kunstwerken te vinden in het hotel, waaronder enkele nooit eerder vertoonde stukken. Disneyland Paris werkt samen met artiesten van zowel Marvel Comics als Marvel Studios voor deze epische transformatie.

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel komt in het teken te staan van de dynamische, inspirerende wereld van de superhelden met verbluffende stukken die tentoongesteld worden ter ere van 80 jaar Marvel verhalen. Sommige themasuites zijn volledig gewijd aan superhelden zoals Spider-Man met details door de hele kamer. Ook krijgen gasten de unieke gelegenheid om legendarische Marvel Superhelden te ontmoeten in het hotel.

De New York City-beleving, die het hotel zo populair maakte bij gasten, zal nog meer aanwezig zijn het vernieuwde hotel, met zijn typische Art Deco-stijl en kosmopolitische gerechten die deze legendarische stad eren.

De langverwachte opening van Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel vindt plaats in de zomer van 2020! En dat is nog maar het begin, zo komt volgend voorjaar het Marvel Superhelden Seizoen terug en het Walt Disney Studios Park bereidt zich voor op de uitbreiding met een Marvel gebied, Avengers Campus.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Het verleden kan pijn doen. Maar zoals ik het zie kun je er voor weg lopen of er van leren.

— Rafiki