Rendezvous Gourmand 2018

Rendez-vous Gourmand is terug!

Jij als hardloper weet natuurlijk dat goed eten belangrijk is. Het goede nieuws is dan ook dat het food-event van het jaar overlapt met het Magic Run Weekend. Het evenement Rendez Vous Gourmand, met de inmiddels bekende eettentjes, wordt gehouden van 10 juli tot en met 13 oktober.

Het evenement heeft de afgelopen jaren her en der wat kritiek ontvangen, maar Disney heeft dit op weten te pakken in elk jaar weer een iets beter evenement. Zo mochten we vorig jaar een speciaal Vegan-stand verwelkomen en die is ook dit jaar weer van de partij.

Rendez Vous Gourmand 2019

Dit seizoen worden de smaken uit Griekenland verwelkomd en kun je onder andere genieten van gyros, moussaka en Griekse salade. Of wellicht een Grieks biertje?

Daarnaast kun je de smaken ervaren uit de Franse streken Elzas (Elsace), Bretagne en Savoie. De landen België, Spanje, Griekenland, Italië en de Antillen zijn vertegenwoordigd met lokale gerechten en dan kun je ook nog terecht bij een wijnbar, de bistro van de zomer (Bistro de l’été), een speciale Vegan-stand en voor de zoetekauwen, een Patisserie (Éclaire & Gourmandise).

Menu’s Rendez-vous Gourmand 2019

Benieuwd naar alle gerechten deze zomer? We hebben de menu’s voor je op een rij gezet.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Al onze dromen kunnen uitkomen – als we de moed hebben om ze na te jagen.

— Pat Williams