Renault Formula 1

Renault Road show van start

De Grand Prix van Frankrijk Formule 1 lanceerde in samenwerking met het Renault F1 Team zijn roadshow-tour dit weekend in Disneyland Paris. Anthoine Hubert, coureur binnen de Renault Sport Academy en in het FIA Formula 2-kampioenschap, deed verschillende demonstraties in zijn racewagen. Daarnaast was hij te gast in Moteurs … Action! Stunt Show Spectacular in Walt Disney Studios Park.

Dit evenement, vóór de Grand Prix van Frankrijk op 23 juni, markeert het begin van een grote nationale tournee met vele andere datums in 14 steden in vier verschillende regio’s. Renault F1 Team-coureurs Daniel Ricciardo, Nico Hulkenberg, Sergey Sirotkin en Jack Aitken delen de racewagen tijdens de roadshow met chauffeurs van de Renault Sport Academy.

De lancering van de Grand Prix de France Formule 1- roadshow in het hart van Disneyland Paris is een echt succes. Het markeert het begin van een geweldige nationale tour, uniek in de wereld, waarbij we de Formule 1 graag bij de fans, amateurs en nieuwsgierigen zullen brengen.

Gilles Dufeigneux, General Manager van GIP Grand Prix de France – Le Castellet

Cyril Abiteboul, Managing Director van Renault Sport Racing: “Het ontmoeten van de fans en het introduceren van de magie van de Formule 1 voor zoveel mogelijk mensen is een doel voor Renault. Het succes van het evenement dit weekend in Disneyland Paris toont de interesse van het publiek voor de Formule 1. Als een Frans team is het essentieel om deel te nemen aan deze nationale tour en we verheugen ons op voortzetting van deze campagne in heel Frankrijk.

Francesca Romana Gianesin, Deputy General Manager, Experience & Product Synergy & Integration bij Disneyland Paris: “We zijn erg blij met de lancering van de Grand Prix van Frankrijk Formule 1- roadshow in Disneyland Paris. Dit hoogtepunt completeert onze diversificatie van ervaringen die onze bezoekers worden aangeboden, wat ook wordt weerspiegeld in onze exclusieve evenementen gedurende het hele jaar. “

Heb je de roadshow in Disneyland Paris gemist? De roadshow gaat heel Frankrijk door dus wellicht zit er nog een locatie voor je bij:

20 april: Marck-en-Calaisis (Europaplein) 
26 april: Pierre-Bénite (Vredesplein) 
27 april: Kloof 
28 april: Valence (Place Champ de Mars) 
1 mei: Nice (Promenade des Anglais) – Quai des Etats-Unis) 
2 mei: Auron 
3 mei: Châteaurenard (Parking Allées) 
4 mei: Salon-de-Provence (Place Morgan) 
5 mei: Toulon 
8 mei: Aix-en-Provence 
9 mei: Brignoles 
10 mei : Sisteron 
11 mei: De Londe-les-Maures (Haven van Londe-les-Maures) 
12 mei: Saint-Raphael (Parking Beau Rivage)

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Sommige mensen zijn het waard om voor te smelten.

— Olaf