Overzicht evenementen 2019

Dit jaar komen er verschillende speciale evenementen naar Disneyland Paris. Met muziek, sport en entertainment staan er het gehele jaar door live-evenementen voor iedereen op het programma.
Deze exclusieve events, die een tot vier dagen duren, bieden unieke en onverwachte belevingen, met de kenmerkende touch van Disneyland Paris op het gebied van show en entertainment.

Start van de zomer met Magical Pride
Op 1 juni 2019 viert Disneyland Paris diversiteit in het Walt Disney Studios Park tijdens de Magical Pride. Walt Disney Studios gaat na de normale sluitingstijd open voor dit exclusieve feest tot 2 uur ‘s nachts. Het feest is inclusief een kleurrijke parade, ontmoetingen met Disney Figuren, exclusieve toegang tot attracties en speciale liveoptredens. De verkoop voor dit evenement is nu geopend op www.disneylandparis.com.

Een zomer vol muziek
Juni en juli worden swingende maanden tijdens drie exclusieve evenementen waarbij muziek in al zijn vormen tot leven komt.

Op 7 en 8 juni 2019 wordt de urban cultuur gevierd tijdens de Disneyland Paris Hip Hop Live Experience. Dit event in het Walt Disney Studios Park presenteert elke avond een uniek live concert met de grootste Franse hiphopartiesten, workshops, artistieke uitvoeringen en meer verrassingen. Het evenement eindigt met een Hip Hop parade en is inclusief toegang tot de attracties en ontmoetingen met Disney Figuren.

Op zaterdag 15 juni 2019 keert Disney Loves Jazz terug naar het Walt Disney Studios Park om opnieuw de werelden van Disney en jazz te laten samenkomen. Vanaf 20.00 uur tot 2 uur ’s nachts kunnen gasten internationaal bekende artiesten bewonderen die geweldige Disney klassiekers spelen op het podium van Moteurs… Actions! Stunt Show Spectacular. Gasten genieten daarnaast van exclusieve toegang tot attracties en ontmoetingen met Disney Figuren.

Van 5 t/m 7 juli 2019 komt het muziekfestival Electroland voor de derde keer terug naar Disneyland Paris! Dit festival is een mix van muziek en magie en presenteert drie ongelooflijke avonden in het Walt Disney Studios Park. Deze editie belooft opnieuw spectaculair te worden met een jungle-thema, wereldberoemde DJ’s en onvergetelijke shows op het openluchtpodium met projecties op het Hollywood Tower Hotel. Inclusief toegang tot verschillende attracties.

Een sportieve herfst
In september organiseert Disneyland Paris twee sport- en welzijnsevenementen.

Op 6 en 7 september 2019 kunnen gasten een weekend vol gezondheid, geluk en yoga beleven in de magische omgeving van Walt Disney Studios Park tijdens het eerste Disneyland Paris wellness weekend.

Van 19 t/m 22 september 2019 is het tijd voor de vierde editie van het Disneyland Paris Run Weekend. In dit weekend hebben hardloopliefhebbers, zowel jong als oud, de mogelijkheid om de Disney Parken samen met de Disney Figuren te ontdekken tijdens onvergetelijke runs in een unieke setting.

Er is een afstand voor iedereen: de runDisney Kids Runs, de Disneyland Paris 5 km, de Disneyland Paris 10 km en de Disneyland Paris – Val d’Europe Halve Marathon. De verkoop voor dit evenement is nu geopend op www.disneylandparis.com. Als je een jaarpas hebt kun je vanaf februari 2019 arrangementen met korting boeken. Losse startnummers, zonder verblijf in een Disney Hotel komen later beschikbaar.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Ik hoop dat we één ding niet uit het oog verliezen: dat het allemaal begonnen is met een muis.

— Walt Disney