Café Mickey Exterieur

Mickey ontvlucht eigen café

Om maar met het slechte nieuws in huis te vallen: vanaf 8 april 2017 zullen er geen karakters meer te vinden zijn in Café Mickey, zo heeft Disney bekend gemaakt. Met dit vertrek zijn er in geen enkel ander restaurant buiten de parken nog karakters te vinden. Op 28 maart 2017 is de laatste kans om tijdens je maaltijd nog met Mickey, Tijgertje of Eeyore op de foto te gaan.

Na 28 maart gaat het restaurant dicht tot en met 7 april 2017 om daarna zonder karakters te openen. Vanaf 8 april zal Plaza Gardens uitgebreid worden met karakters. Ook zullen vanaf dan de karakters terugkeren naar de Disney-hotels.

Het vertrek van de karakters uit Café Mickey zou nog wel eens desastreus uit kunnen pakken voor de bezoekersaantallen. Het restaurant is qua uitstraling achterhaald te noemen en ook het menu is niet bijzonder aantrekkelijk in relatie tot bijvoorbeeld het Rainforest Café. Wat het vertrek van de karakters als een absolute pre voor dit restaurant zal betekenen in de toekomst zal dus afwachten zijn.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Sommige mensen zijn het waard om voor te smelten.

— Olaf