Hard Rock Cafe

Komt Hard Rock Café naar Disney Village?

Zonder enige aankondiging stond daar ineens een popup-store van Hard Rock Cafe. Tegenover Disney Fashion in Disney Village is een container geplaatst met verschillende merchandise van Hard Rock Café.

Volgens ED92 staat de popup-store er tot 30 november en heeft het als doel om de interesse van bezoekers te meten over de eventuele komst van het Hard Rock Café.

In Nederland kennen we slechts één Hard Rock Cafe. Als je regelmatig in Amsterdam komt dan heb je wellicht al kennis gemaakt met deze restaurantketen.
Voor wie minder bekend is met deze Amerikaanse reus; het Hard Rock Cafe kenmerkt zich door typisch Amerikaanse gerechten in een ambiance van Hard Rock museum. De keten verzameld namelijk allerhande items die te maken hebben met de wereld van Rock ‘n Roll. Zo tonen ze bijvoorbeeld authentieke memorabilia van echte Rock ‘n Roll legendes zoals Jimi Hendrix, Elvis Presley en de Rolling Stones.

Daarnaast ken je de naam wellicht al van kledingstukken en met name t-shirts zijn vaak wel bekend. Deze t-shirts zijn dan ook verkrijgbaar in de popup-store in Disney Village.

Op het menu vind je stevige hamburgers, kippenvleugeltjes, nachos, salades, broodjes, steak, spareribs, zalm, milkshakes en cocktails.

Het menu lijkt daarmee een beetje op dat van Planet Hollywood, maar naar ons in een veel leukere sfeer. Het is ook een broodnodige vernieuwing die Disney Village hard nodig heeft. Zolang de prijzen niet exorbitant hoog worden en in geen verhouding staan met de kwaliteit en kwantiteit zou dit dus een mooie start zijn van Disney Village 2.0.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Sommige mensen zijn het waard om voor te smelten.

— Olaf