Kerst 2017

Goofy krijgt hoofdrol met kerst

Iedereen die van de kerst houdt en dit zo vroeg mogelijk wil vieren kan vanaf 11 november 2017 zijn horloge op Disneyland Paris-tijd zetten. Twee maanden lang, tot en met 7 januari 2018, is Disneyland Paris omgetoverd om een van de meest magische momenten van het jaar te vieren. En dit jaar kunnen de gasten de magie en de sfeer van kerst beleven met fantastische nieuwe shows in zowel het Walt Disney Studios Park als het Disneyland Park. Klaar om kerst te vieren met Goofy en al zijn vrienden?

Dit jaar brengt Goofy de kerst naar het Walt Disney Studios Park. En hij pakt het groots aan! Goofy tovert het Hollywood Tower Hotel om tot een decor voor een spectaculaire magische reis, samen met een aantal onverwachte wendingen.

Goofy’s Incredible Christmas
In het Walt Disney Studios Park vormt de populaire attractie The Twilight Zone Tower of Terror het decor voor een meeslepende avondshow. Door middel van projecties en met adembenemende special effects zal Goofy de show verlichten in de ware magie van kerst. Hij neemt je mee op een reis over spectaculaire landschappen, van de Noordpool tot het meest buitengewone feestje dat je je zou kunnen voorstellen. Goofy heeft een aantal onverwachte verrassingen in petto.

Goofy’s Incredible Christmas

Sing me a Merry Christmas!
Ook overdag kun je de magie van kerst beleven in het Walt Disney Studios Park. Meerdere keren per dag is er groots muziek met enkele beroemde Disney Figuren te zien op het Production Courtyard podium, aan de voet van het Hollywood Tower Hotel. Zij nodigen je uit om deel te nemen aan de magie van kerst door de meest bekende kerstliedjes mee te zingen. Wil je jezelf terug zien op het grote scherm? Plaats je foto’s op social media en wie weet zie je jezelf terug op het grote scherm achter het podium.

Overdag kun je in het Walt Disney Studios Park Mickey en Minnie ontmoeten in hun mooiste kerst outfits en Goofy, die trots zijn Kerstmanpak draagt.

Kerst gaat verder in Disneyland Park
Kerst komt ook naar het Disneyland Park, de niet te missen locatie met een buitengewone parade, betoverende versieringen en magische ontmoetingen met de Disney Figuren.

Ontdek de magische Disney’s Christmas Parade
Voor de 25e verjaardag van Disneyland Paris word je in het Disneyland Park elke dag getrakteerd met de gloednieuwe Disney Stars on Parade met de iconische draak. Laat je daarnaast inpakken door Disney’s Christmas Parade in de magie van dit betoverende seizoen met twee voorstellingen per dag. Disney’s Christmas Parade maakt een grote comeback en verspreid de magische winter over het Disneyland Park, met sneeuw dat valt in Main Street, U.S.A. en Mickey en Minnie die zich klaarmaken om kerst in stijl te vieren met een groot aantal zangers en Disney Figuren.

Een nieuwe show: A Merry Stitchmas
Stitch is de host van een magische nieuwe show op het podium voor het Kasteel van Doornroosje. Deze kerst heeft een aantal verrassingen in petto! Mickey, Minnie en hun vrienden leren Stitch de betekenis van kerst door het zingen van liedjes. Dat kan niet anders dan leuk worden!

Mickey’s Christmas Big Band
Er is nog een nieuwe show! Op de koude dagen naar kerst toe zit je goed in het warme Videopolis. In de beste Disney-kersttraditie brengt Mickey’s Christmas Big Band ieders favoriete kerstliedjes in een liveshow met zangers, muzikanten en Disney Figuren.

The Enchanted Advent Calendar van 1- 25 december
Bij de start van december kun je elke ochtend ontwaken met de magie van kerst. Met The Enchanted Advent Calendar wordt dagelijks een dag weggespeeld naar kerst voor het Kasteel van Doornroosje.

The Enchanted Advent Calendar

Magische ontmoetingen en betoverende versieringen in het Disneyland Park
Zodra je het Disneyland Park binnen komt word je verwelkomd in de magie van kerst door betoverende sneeuwpoppen van geliefde Disney Figuren. En alsof er magie in de lucht zit, valt er elke dag sneeuw in Main Street, U.S.A. Ook kun je Marie van De Aristokatten, Dagobert Duck, Stampertje, Miss Bunny en vele andere Disney Figuren ontmoeten.

De Kerstman heeft besloten om ook dit jaar naar Disneyland Park te komen. Zorg wel dat je de goede richting kiest. Waar je de Kerstman vorig jaar nog in Frontierland kon vinden is hij dit jaar uitgeweken naar Fantasyland. Tot en met 25 december neemt hij zijn intrek in Meet Mickey Mouse.

De kerstboom wordt verlicht met Mickey’s Magical Christmas Lights
Een andere niet te missen show op de feestelijke kalender van Disneyland Paris is de ceremoniële verlichting van de kerstboom tijdens Mickey’s Magical Christmas Lights. Er gaat niets boven het moment dat de duizenden lampjes in de kerstboom in het Disneyland Park worden ontstoken. Het is niet zomaar een boom, deze kerstboom is maar liefst 24 meter hoog en wordt verlicht tijdens een magische show met Mickey, Minnie en de Kerstman. Zij tellen samen met jou feestelijk af en door de betoverende kerstverlichting, sneeuw en Disney magie word je met Mickey’s Magical Christmas Lights ondergedompeld in de magie van kerst.

Christmas Tree on Main Street USA

COCO, de nieuwe Disney•Pixar animatiefilm, in de spotlight in Disneyland Paris
Nu de Kerstman zijn intrek heeft genomen in Fantasyland is er ruimte voor iets heel nieuws. Tijdens het kerstseizoen kun je de marionet van Miguel, de held uit COCO, ontdekken bij Fuente del Oro in Frontierland in het Disneyland Park.

De helden van Frozen zijn terug voor een onvergetelijke kerst
Ze zijn enkele van de beroemdste helden van Disney, en alleen al het horen van hun namen roept de essentie van de magie van de winter op. Elsa, Anna, Olaf en Kristoff zijn terug! De Frozen Sing-along show is tijdens Disney’s Betoverende Kerst te zien op het podium in The Chaparral Theater in Frontierland en geeft je de mogelijkheid om mee te zingen met de grote hits van deze Disney classic.

Frozen Christmas

Welkom in 2018 met het niet te missen New Year’s Eve evenement
Op de avond van 31 december 2017 belooft Disneyland Paris je een sprankelende avond vol met verrassingen. Het is een unieke manier om het nieuwe jaar in te luiden met de exclusieve The Incredible New Year’s Eve Parade en een sprankelende vuurwerkshow bij het Kasteel van Doornroosje die jong en oud zal verbazen en verwonderen. De gasten kunnen ook een feestelijke avond beleven op de dansvloer of genieten van een heleboel andere verrassingen.

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Ik hoop dat we één ding niet uit het oog verliezen: dat het allemaal begonnen is met een muis.

— Walt Disney