Fairy Tale Weddings op Central Plaza

Geef het ja-woord in Disneyland

Wie kan een liefdesverhaal beter veranderen in een sprookje dan Disney? Het is nu officieel! Aanstaande bruidsparen in Europa kunnen elkaar het jawoord geven in een prachtige nieuwe sprookjeswereld, dankzij de Disney’s Fairy Tale Weddings van Disneyland Paris!

Disneyland Paris biedt vlakbij de stad van de liefde de perfecte romantische setting om van deze gelegenheid een onvergetelijke dag te maken. De deuren gaan open om alle dromen en wensen van bruidsparen werkelijkheid te laten worden, met het Kasteel van Doornroosje als achtergrond. De Disney’s Fairy Tale Weddings bieden bruidsparen de unieke kans om een onvergetelijke ervaring mee te maken: een uniek huwelijkssprookje.

Romantic Wedding Collection bij Disney’s Newport Bay Club

Het vieren van je bruiloft in Disneyland Paris hangt wel af van je spaarpotje. Het goedkoopste arrangement heeft een vanaf prijs van € 32.000 en is daarmee zeker niet voor iedereen weggelegd. Mocht je spaarrekening toch genoeg gevuld zijn dan kun je kiezen voor twee collecties. Met de Royal Wedding Collections kunnen bruidsparen hun bruiloft helemaal naar eigen inzicht invullen en met de Romantic Wedding Collections kunnen zij de viering kiezen die het beste bij hun dromen past.

Met de Royal Wedding Collections worden de dromen van ieder bruidspaar werkelijkheid, van ‘er was eens’ tot ‘nog lang en gelukkig’. Entertainment en exclusieve settings maken van deze viering het ultieme huwelijkssprookje, een moment dat hen altijd bij zal blijven. Met deze collectie kan het huwelijk van A tot Z naar wensen van het bruidspaar gepland worden met alle magie van Disney.

Met de Romantic Wedding Collections kunnen bruidsparen kiezen uit een breed scala aan settings met spectaculaire thema’s om hun liefde te bezegelen. Unieke extra’s, zoals Disney Figuren en live muziek, zorgen voor een sprookjesachtige bruiloft.

Romantic Wedding 1: Disney’s Newport Bay Clubvanaf € 32.000

Romantic Wedding 2: Disneyland Hotelvanaf € 44.000

Romantic Wedding 3: Castle Courtyard (rondom het kasteel van Doornroosje) vanaf € 55.000

Al 25 jaar laten de specialisten van Disney’s Fairy Tale Weddings dromen werkelijkheid worden op Disney bestemmingen over de hele wereld. Bruidsparen kunnen nu gebruik maken van hun ervaring om in Disneyland Paris de perfecte bruiloft mogelijk te maken. Van de eerste voorbereidingen tot de dag zelf zijn zij constant in de weer om ervoor te zorgen dat deze dag alle verwachtingen overtreft.

Voor meer informatie over Disney’s Fairy Tale Weddings https://www.disneylandparis.com/en-gb/events/disney-fairy-tale-weddings/

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Weet je wat je moet doen als het leven tegen zit? Gewoon blijven zwemmen!

— Dory