Lion King and Jungle Festival 2019

Exclusieve kijk op de Lion King en Jungle Festival

Deze zomer brengt Disneyland Paris twee meesterwerken van Disney tot leven tijdens The Lion King & Jungle Festival van 30 juni tot en met 22 september 2019. Dit gloednieuwe seizoen viert Disneyland Paris met een speciale documentaire waarin een kijkje achter de schermen wordt gegeven vanaf de eerste ontwikkeling tot de dag van opening. De speciale documentaire laat onder meer zien hoe de shows worden gemaakt, de opname van de muziek, repetities van artiesten, set- en kostuumontwerp, ontwikkeling van merchandise en eten en drinken en nog veel meer. Op 25 mei beginnen de uitzendingen via de officiële mediaplatforms van Disneyland Paris. De YouTube link hieronder is een directe link naar de live-uitzending die 25 mei 2019 om 17:00 uur begint. Als je ingelogd bent bij YouTube kun je alvast een herinnering instellen zodat je de uitzending niet mist!

Een seizoen gewijd aan de meesterwerken van Disney’s The Lion King en The Jungle Book

Vanaf 30 juni 2019 laat The Lion King & Jungle Festival gasten swingen op het ritme van de Afrikaanse savanne en de Indiase jungle met:

– The Lion King: Rhythms of the Pride Lands

De nieuwe show viert de legende van Simba, Nala, Rafiki, Mufasa, Scar, Timon en Pumbaa op een totaal nieuwe manier. Emoties zullen hoog oplopen, met spectaculaire nieuwe uitvoeringen van ‘Circle of life’, ‘I want to be king’, ‘Can you feel the love tonight?’, de cult hit ‘Hakuna Matata’ en nog veel meer. Zangers, dansers, acrobaten en percussionisten brengen nieuw leven in Pride Land met gloednieuwe dansroutines en kostuums.

– The Jungle Book Jive

De nieuwe show reist door heel Disneyland Paris en nodigt gasten uit om mee te swingen op Central Plaza met iconische personages, zoals Baloe en Koning Lowietje. Daarnaast zijn veel artiesten speciaal vanuit India naar Disneyland Paris gereisd voor deze nieuwe show en is er een parade met grote dieren en nog meer verrassingen.

De meeslepende ervaring eindigt hier niet. Disneyland Paris heeft meer verrassingen in petto en brengt gasten naar het hart van The Lion King en The Jungle Book. De ‘making-of’ laat zien hoe al deze nieuwe belevingen worden gecreëerd en geeft een kijkje tijdens de ontwikkeling van een nieuwe eet- en speciale winkelervaringen.

Lion King and Jungle Festival 2019
Lion King and Jungle Festival 2019 Merchandise

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Ik hoop dat we één ding niet uit het oog verliezen: dat het allemaal begonnen is met een muis.

— Walt Disney