Electroland 2018

Electroland keert terug in 2019

Het is officieel! Na het succes van Electroland dit jaar heeft Disneyland Paris aangekondigd dat het event in 2019 terugkomt naar het resort voor een derde editie. Dit jaar heeft het event verspreid over twee dagen (29 en 30 juni) meer dan 16,000 muziekliefhebbers verwelkomd. Met acht wereldberoemde dj’s, verlengde openingstijden van het Walt Disney Studios Park, adembenemende avondshows, spannende attracties en verrassingen in overvloed was het event dit jaar nog groter dan ooit.

Electroland 2018
Electroland 2018 – Foto door Anthony Ghnassia

Op vrijdag 29 juni gingen vier top-dj’s het podium op in het Walt Disney Studios Park om klassieke mixen en nieuwe hits te draaien: de Belgische Henri PFR, het Franse fenomeen Klingande en de legendarische Bob Sinclar(Love Generation en World, Hold On). De menigte danste de hele nacht door terwijl verbazingwekkende special effects werden geprojecteerd op het Hollywood Tower Hotel. De avond sloot af met de Duitse superster Robin Schulz (Sugar en OK) en een verrassingsbezoek van twee van Marvel’s Guardians of the Galaxy: Star-Lord en Gamora.

“Electroland is een unieke ervaring voor zowel muziekliefhebbers als fans van Disneyland Paris. Het is een kans om te genieten van een muziekfestival van wereldklasse in een unieke omgeving. Electroland maakt deel uit van een groeiende lijst van aankomende unieke evenementen zoals het runDisney weekend, Disney Loves Jazz Festival en Rendez-vous Gourmand die zowel nieuwe als terugkerende gasten aantrekken. Deze evenementen bieden hen de mogelijkheid om op een gloednieuwe manier te genieten van hun favoriete resort.”

Gustavo Branger, vicepresident Disney Business Solutions & Special Events, Disneyland Paris
Electroland 2018

Voor de allereerste keer ging Electroland de volgende avond door, te beginnen met de Britse saxofonist Lovely Laura en haar dj-echtgenoot Ben Santiago. Ze werden gevolgd door Mosimann uit Zwitserland, Afrojack uit Nederland en uiteindelijk superster duo Dimitri Vegas en Like Mike.

“Het is heel bijzonder. Ik ben altijd al een fan geweest van Disneyland, en hier kunnen spelen is een combinatie van dromen die uitkomen. Het publiek bestond uit echte party people die veel sprongen. Ik heb nooit zoiets durven verwachten. Het was een groot feest.”

Afrojack
Afrojack bij Electroland 2018

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Weet je wat je moet doen als het leven tegen zit? Gewoon blijven zwemmen!

— Dory