Parade

Auditie doen in Amsterdam

Droom jij van een leven in een sprookje of van een heroïsch avontuur? Grijp nu je kans om te stralen! Disneyland Paris is opzoek naar enthousiaste en energieke performers die het fantastische entertainment team komen versterken als nieuw lid van een grote familie van Disney Cast Members. Maak deel uit van magische parades, spectaculaire shows en meet-and-greets. Ontdek de wonderen van het Character & Parade team en speel de droomrol van je leven. Trek comfortabele kleren aan en kom naar de Disney Auditie in de Chassé Dance Studios in Amsterdam op 6 April 2019 om 10.00 uur.

Disneyland Paris is opzoek naar performers om 50 functies binnen de Character & Parade afdeling te vervullen. Er worden zowel contracten voor bepaalde tijd als voor onbepaalde tijd aangeboden met een beginperiode tussen mei en september 2019, voor een periode van minimaal 3 maanden.

Waar moet je aan voldoen?
– Minimaal 18 jaar oud
– Lengte tussen 137 cm en 196 cm
– Engels of Frans spreken

Om succesvol door de auditie te komen moet je bereid zijn een breed scala aan lichaamsbeweging met hoge energielevels te vertonen, gecoördineerd op muziek met fantasierijke improvisatie. Draag comfortabele kleding, geen straatschoenen, hoge hakken of schoenen met zwarte zolen. Het dragen van make-up wordt sterk afgeraden. Kom naar de auditie met een kopie van je cv en een pen.

Auditie datum, tijd en locatie:
6 april 2019 om 10.00 uur
Chassé Dance Studios
Chasséstraat 64
1057 JJ AMSTERDAM

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Als je nieuwsgierig bent, vind je veel interessante dingen om te doen.

— Walt Disney