Wallpaper Mickey

90 jaar magie en plezier met Mickey Mouse

Het is tijd om een geweldige verjaardag te vieren, op 18 november 1928 was Mickey Mouse namelijk voor het eerst te zien op het witte doek! Voor dit grote moment presenteert Disneyland Paris gedurende het kerstseizoen een programma vol speciale evenementen.

Voor de start van dit feest nodigt Disneyland Paris je uit om mee terug in de tijd te gaan in een video met Mickey en zijn vrienden. Samen kijken zij terug op jaren van magie en plezier:

Tijdloos, voor iedereen en iconisch: het begon allemaal met Mickey. De beroemdste muis uit de animatie-historie is voor veel gasten dé reden voor een bezoek aan Disneyland Paris en daarom viert hij op “zijn plek” dit bijzondere moment met een speciaal kerstprogramma.

Om 90 jaar magie en plezier te vieren zal Mickey Mouse een aantal tradities gebruiken om de gasten een kerst vol met verrassingen te bezorgen. Het feest begint op 10 november 2018 en zal iedere dag plaats vinden tot en met 6 januari 2019. Maak je klaar voor een feest met Mickey Mouse tijdens dit feestelijke seizoen!

Hoe denk jij er over?

Inspiratie

Weet je wat je moet doen als het leven tegen zit? Gewoon blijven zwemmen!

— Dory